Individuele (Familie) opstelling 

Individuele (familie) opstelling 

Individuele (familie) opstelling

De kracht van een individuele opstelling laat jouw blinde vlekken  zichtbaar worden. Tijdens de opstelling, gaan we aan de hand van jouw levensvraag op dat moment te werk.

Voorbeelden van vragen die je in kunt brengen (eigenlijk zijn alle vragen mogelijk om mee te gaan werken)

Hoe komt het dat ik angst heb om voor groepen te spreken?
Wat maakt het dat ik me zo enorm verantwoordelijk voel tegenover mijn werk?
Wat zorgt er voor dat ik me steeds zo moe blijf voelen?

De opstelling laat je zien welke blokkades er in je onderbewustzijn verborgen zitten. Waardoor jouw levens energie niet optimaal stroomt.
De Reiki behandeling die je erna ontvangt zorgt er voor dat jouw levensenergie nog meer gaat stromen en de inzichten die er tijdens de opstelling naar boven zijn gekomen diep integreren binnenin jou.

Vooraf aan de opstelling hebben we een gesprek. Wanneer de vraag helder is zal ik je in een diepe meditatie brengen om je lichaam en geest zacht te laten worden.  Vervolgens  laat ik je jouw eigen  opstelling neerzetten door verschillende voorwerpen en vloerankers neer te leggen in de ruimte. We eindigen in een ontspannings oefening en de inzichten die naar voren zijn gekomen geef ik je op papier mee.

Jij verdient het zo, om op je eigen plek te staan in je leven!

  • € 105,- incl. btw |  1,5 uur

    (Heb jij financieel niet zoveel ruimte en voel je een grote JA voor de sessie, neem dan contact met me op. Dan komen we samen tot een oplossing)