Flow sessie

Flow sessie 

Flow sessie

Deze sessies gaan diep naar het donker en zo vol vertrouwen reizen we zachtjes terug naar het licht. In de ruim 2 uur durende sessie neem ik je mee, daar waar jij steeds weer jezelf ziet waar je niet wilt zijn. Wat is het nu wat jou tegenhoudt voluit te leven, waardoor je geen verbinding kunt maken met je hart of waardoor je keihard in dezelfde patronen terecht komt. Ik zal vragen spiegelen, jouw lichaam uitnodigen ons de weg te wijzen, de wijsheid van de spirits volgen en de liefde van de Bron altijd meenemen. Zodat jouw zelfhelende energie aan gaat en jij zelf weet hoe je ECHT jouw leven kunt gaan leven. Ik zet hierbij verschillende methodes in, denk aan: begeleide meditatie, zachte adem oefeningen, conscious movement, Reiki handopleggingen, muziek, systemisch werk, opstellingen, en dat wat zich laat zien. Aan het einde van de sessie zal ik jouw inzichten, affirmaties en mijn bevindingen voor je op papier zetten en aan je meegeven.

In 1 flow sessie kan er al heel veel gebeuren, want we duiken flink de diepte in en soms is dit voldoende. Of het nodigt jou juist uit om nog dieper te gaan en je nog meer te mogen overgeven aan jezelf en het leven. Ieder heeft zijn / haar eigen tempo. Bij 3 vooraf geboekte flow sessies ontvang je een korting van 10%.

Voordat je bij mij in de praktijk komt voor de flow sessie hebben we een telefonisch intake gesprek om af te stemmen wat belangrijk is voor jou.

  • € 145- incl. btw |  2 uur

    (Heb jij financieel niet zoveel ruimte en voel je een grote JA voor de sessie, neem dan contact met me op. Dan komen we samen tot een oplossing)