Floor van Kollenburg

 Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik zal wat vertellen over mijzelf, maar eigenlijk ben ik vooral heel nieuwsgierig naar jou. Altijd heb ik geweten dat er meer is tussen hemel en aarde. Tijdens de volle maan gebeurde er van alles met me. Als kind kon ik me ineens heel verdrietig voelen of juist intens blij. Ik kon zien hoe anderen zich voelden en hier samen bij zijn. Dit is een geschenk nu en zelfs mijn vak geworden. Mijn intuïtieve voelertje en levenservaring  brengen mij altijd op de juiste plek. Uiteindelijk heeft dat er mede voor gezorgd dat ik in contact ben gekomen met Reiki. Deze liefdevolle levensflow door de Reiki energie blijft mij verrassen.  Dit gun ik iedereen! 
Mijn passies
Mijn passie voor het bewustZIJN is er altijd geweest. Zo at ik altijd al graag gezond, sportte ik veel kwam veel buiten en zorgde als kind al goed voor mijn innerlijk. Ik besteedde aandacht aan mijn expressiviteit door te schilderen, dansen en schrijven. Het heeft mij altijd gefascineerd dat mensen er zo goed in zijn iets NIET te voelen, of iets weg te stoppen. Omdat ik dat juist niet kan. Ik voel het direct wanneer iemand dat wel doet. Grappig, daar heb ik nu mijn werk van gemaakt. Wat tegelijkertijd niet als werk voelt. Mijn dans carrière heeft ertoe bijgedragen dat ik zeer goed het lichaam kan lezen. De vertaling kan maken waar de pijn of het ongemak zit en wat er nodig is deze op te heffen.
Ook het zijn met kinderen is een passie van mij. Kinderen kijken met bewondering en verwondering naar de wereld. Als je dat volgt, dan ben je in het hier en nu. Wanneer een kind door wat voor rede dan ook hierin verstoort raakt gaat de charme van de verwondering weg en kan het zich niet veilig en gezond ontwikkelen. Dit geldt natuurlijk en juist ook voor volwassenen. Dat ik hier een stukje aan mag bijdragen om mensen weer bij hun eigen onbevangenheid en puurheid te laten komen is voor mij de hemel op aarde.
De weg naar Reiki
Mijn levenservaringen brengen mij altijd weer waar ik hoor te zijn. Vanuit die drive ben ik praktijk imix gestart. Door reiki te hebben ervaren, voelde ik direct de diepe en pure verbinding met mijn eigen lichaam en ziel.
Het werkelijk binnenin jezelf kunnen voelen dat daar de bron zit van AL het leven en AL jouw eigen keuzes die je mag maken is zo’n rijkdom. Het zit allemaal in jou mooie zelf!
Reiki geeft mij helderheid en magie tegelijkertijd. Na de opleiding ben ik ontzettend veel behandelingen gaan geven binnen mijn eerste kring familie en vrienden. Dit breidde zich uit naar buiten. En daar was praktijk imix.
Visie Praktijk Imix
Binnen mijn praktijk ben ik samen met jou. Ik laat me voeden door het spirituele veld. Met mijn aardse enthousiasme draag ik zorg voor een veilige bedding. Zodat jij je in liefde mag overgeven. Zodat we vanuit daar kunnen gaan ervaren wat er aan het licht komt, en wat dit nodig heeft. Constructief en lange termijn zijn daarin belangrijk.

Opleidingen en Cursussen

 • Master Familie- en organisatie opstellingen – Certificaat 2023, Ynnergy Vught

 • Familie- en organisatie opstellingen – Certificaat 2022, Ynnergy Vught

 • Yin Yoga & Chakra’s – Certificaat 2021, Nieuwe Yoga School Amsterdam

 • Hooggevoeligen & Voetreflex – certificaat 2021, Soleil Waalwijk

 • Cursus Reiki Master – certificaat 2021, Antoinette Habraken / de Aarde

 • Reis door de 13 chakra’s – certificaat 2020, Soleil Waalwijk

 • Access Bars Facilitor – certificaat 2019, spiritueel centrum Jasmijn Tilburg

 • Mindfulness trainer Kinderen – certificaat 2019, Zuiderlicht Breda

 • EHBO voor kinderen – certificaat 2019, Rode Kruis Amsterdam

 • Cursus Reiki graad 1 – certificaat 2017, Antoinette Habraken / de Aarde

 • Cursus Reiki graad 2 – certificaat 2017, Antoinette Habraken / de Aarde

 • Gewichtsconsulente – diploma 2013, Hamelcollege Gorinchem

 • Docent Dans – diploma 2004, Dansacademie Fontys Tilburg

 • Sociaal pedagogisch  Werk – diploma  2000, Koning Willem 1 college  ‘s-Hertogenbosch

Liefde is de herkenning van eenheid in de wereld van de dualiteit.

FLOOR VAN KOLLENBURG, PRAKTIJK IMIX